Keptas lavašas su obuoliais ir pistacijomis
Didelis obuolys
Sauja razinų
Sauja gliaudytų pistacijų
Tarkuotų apelsinų žievelių
Žiupsnelis malto cinamono
Šaukštelis cukraus
50 g sviesto
Medaus
Lavašas
Receptas:
Obuolį nulupkite, pašalinkite sėklalizdį ir supjaustykite mažais gabaliukais. Sumaišykite su razinomis, kapotomis pistacijomis, žievelėmis, cinamonu ir cukrumi. Keptuvėje įkaitinkite pusę sviesto, sudėkite gautą masę ir kepkite pamaišydami ant vidutinio stiprumo ugnies 5 minutes.
Ant lavašo sukrėskite keptus vaisius ir riešutus, suvyniokite. Viniotinį perpjaukite per pusę ir apkepkite likusiame svieste.
Tiekite su medumi.
Skanaus!
Už receptą dėkojame Algimantui.