Receptai, patiekalai, kulinarija - Skaniausias.lt

Rabarbarų drebučiai

12345 (Neįvertintas)
Loading ... Loading ...

Ingredientai:
Vanduo, 3 stiklinės
Rabarbarai, supjaustyti, 2 stiklinės
Cukrus, 1 stiklinė
Gvazdikėliai, pagal skonį
Apelsinai, žievelė, truputį
Želatina, 1.5 šaukšto


Gaminimas:
Rabarbarai suberiami į pasaldintą verdantį vandenį ir išverdami, bet neperverdami. Į iškoštą nuovirą supilama išbrinkinta želatina ir ištirpinama. Į formą dedamas sluoksnis rabarbarų ir užpilama skysčiu. Šiems sustingus, vėl dedamas sluoksnis rabarbarų ir užpilamas skysčiu. Sustingę drebučiai išverčiami ir gali būti puošiami plakta grietinėle (300 g grietinėlės su šaukštu miltinio cukraus).


Rašyti komentarą

Receptai
Apklausa
  • Ar reikalingas skaniausias.lt diskusijų forumas?

    Rezultatai

    Loading ... Loading ...
Paieška

Reklama



Lankytojai

 

Geriausi receptai