Receptai, patiekalai, kulinarija - Skaniausias.lt

Vyno ir braškių sirupo punšo receptas

Raktažodžiai: , , , ,

12345 (Neįvertintas)
Loading ... Loading ...

Ingredientai:
600 ml raudonojo vyno, 4 arbatiniai šaukšteliai braškių sirupo, 1 apelsinas, 1 citrina, 2 gabaliukai cinamono, 6 gvazdikėliai, 80 ml romo.


Paruošimas:
Į puodą supilti vyną su sirupu ir išmaišyti. Sudėti cinamoną, gvazdikėlius ir užvirinti. Supjaustyti nuplautus apelsiną ir citriną ir sudėti juos į prieskoniais pagardintą vyną. Romą pilti tik prieš patiekiant, kad jis neišgaruotų. Nukošti gėrimą ir supilti į permatomą indą. Supilstyti į taures su samčiu.


Rašyti komentarą

Receptai
Apklausa
  • Ar reikalingas skaniausias.lt diskusijų forumas?

    Rezultatai

    Loading ... Loading ...
Paieška

Reklama



Lankytojai

 

Geriausi receptai