Pieniškas kokteilis su mangais
1 mango
1 žaliosios citrinos
6 šaukštelių cukraus
250 ml kokosų pieno
125 ml pieno
kokosų drožlių
Receptas:
Mangą nuplaukite, išimkitekauliuką, minkštimą supjaustykite kubeliais.
Smulkiai sutarkuokite žaliosios citrinos žievelę ir ją sumaišykite su 4 šaukšteliais cukraus.
Supjaustytą mangą su pienu, kokosų pienu bei cukrumi, sumaišytu su žaliosios citrinos žievele, virtuviniu kombainu išsukite iki vientisos masės.
2 šaukštelius cukraus ištirpinkite nedideliame kiekyje vandens. Gautu sirupu suvilgykite taurės kraštus ir apversta taure pabaksnokite į kokosų drožles.
Išpistykite kokteilį į taures ir papuoškite žaliosios citrinos griežinėliais.
Skanaus!
Nerekomenduoju niekam gamintis šito recepto!
Kai sudėjau viską į kombainą, besukant gavosi ne vientisa masė, o kokoso sviestas ir likes skystimas su mango gabaliukais. Taigi iš turinio, valgymui tinkamas dalykas liko tik mangai.