Bulviniai zrazai su kopūstais
Raktažodžiai: bulvės, bulviniai zrazai, bulvių patiekalai, daržovių receptai, Kepsniai ir antrieji, kopūstai
300 g bulvių
1 kiaušinio
200 g baltagūžių kopūstų
1 svogūno
1 virto kiaušinio
1 šaukšto miltų
Sviesto
Grietinės
Druskos
Receptas:
Bulves nuskuskite, išvirkite, karštas sugrūskite, įberkite miltų, įmuškite kiaušinį, įberkite druskos, išmaišykite. Iš paruoštos masės padarykite ovalius paplotėlius. Kopūstus ir svogūną supjaustykite šiaudeliais, apvirkite su trupučiu vandens ir sviesto, įdėkite kapotą kiaušinį, įberkite druskos. Viską išmaišykite. Paruoštą įdarą dėkite ant kiekvieno paplotėlio, kraštus sujunkite. Zrazus sudėkite į riebalais pateptą kepimo indą, ant kiekvieno uždėkite po sviesto gabaliuką, kepkite karštoje orkaitėje. Patiekite su grietine.
Skanaus!