Čekiškas kepsnys
* 1 kg kiaulės nugarinės,
* 400 g fermentinio sūrio,
* 1 1/2 stiklinės aštraus kečupo,
* 2 kiaušiniai,
* Stiklinės maltų džiūvėsėlių,
* Marinuotų svogūnų,
* Aliejaus,
* Druskos.
Receptas:
Nugarinę supjaustykite 1 1/2 cm storio griežinėliais. Juos išmuškite, aptepkite kečupu ir parą marinuokite šaltoje vietoje. Tada kepsnius pamirkykite pasūdytame kiaušinių plakinyje ir apvoliokite džiuvėsėliuose. Kepkite karštame aliejuje. Iškepusius kepsnius sudėkite ant skardos . Juos apdėliokite svogūnų žiedais ir apibarstykite tarkuotu fermentiniu sūriu. Šaukite į 200 C karščio orkaitę ir kepkite 15 minučių . Patiekite su gruzdintomis bulvėmis, šviežiomis daržovėmis ir vynuogėmis.
Skanaus !
Ačiū, savaitgalio pietūs jau yra