Kalakutienos kotletukai su kepurėlėmis
500 g. maltos kalakutienos
1 svogūno
šaukšto sviesto
50 ml grietinės
2 kiaušinių
100 ml majonezo
50 g. tarkuoto fermentinio sūrio
juodųjų pipirų
druskos
Receptas:
Įkaitintoje keptuvėje ištirpinkite sviestą ir pakepkite pusę smulkiai supjaustyto svogūno.
Į faršą įberkite žiupsnelį druskos, juodųjų pipirų, sudėkite pakepintus svogūnus, grietinę, įmuškite vieną kiaušinį ir viską gerai išmaišykite.
Majonezą išplakite su kiaušiniais, įmaišykite tarkuoto fermentinio sūrio, smulkiai supjaustytų svogūnų.
Suformuokite kotletukus, jų viduryje padarykite nedidelius įdubimus, į kuriuos įpilkite majonezo ir kiaušinių plakinio.
Orkaitę įkaitinkite iki 200 C ir kotletus kepkite apie 30 minučių. Patiekite su keptomis bulvėmis ir šviežiomis daržovėmis.
Skanaus!
Už receptą dėkojame Mantui.
labai geras receptas:)
Labai skanūs kotletukai gavos. Svarbiausia greitai ir nesiterliojant