Receptai, patiekalai, kulinarija - Skaniausias.lt

Žuvies filė alaus tešloje

12345 (Balsų: 7, Vidutiniškai: 2.86 iš 5)
Loading ... Loading ...

Patiekalui pagaminti reikės: zuvies file alaus tesloje

800 g žuvies filė (menkės ar lydekos)
250 g miltų
2 kiaušinių
1 stiklinės šviesaus alaus
2-3 skiltelių česnako
Šaukštelio tarkuoto šviežio imbiero
1 citrinos sulčių
Druskos
Aitriosios paprikos miltelių
Pipirų
Aliejaus kepti

Receptas:

Žuvies filė supjaustykite gabaliukais. Indelyje sumaišykite citrinų sultis, smulkintą česnaką, imbierą, žiupsnelį druskos ir pipirų. Šiuo marinatu užpilkite žuvį ir palaikykite 30 min. dubenyje iki vientisos masės sumaišykite alų, kiaušinius, persijotus miltus. Į tešlą įberkite žiupsnelį aitriosios paprikos, išmaišykite ir palaikykite 20 min. Gruzdintuvėje įkaitinkite aliejų, į tešlą merkite žuvies gabaliukus ir kepkite apie 4-5 min., kol gražiai apskrus. Nusausinkite ant popierinės servetėlės ir patiekite su daržovėmis.

Skanaus!


"Žuvies filė alaus tešloje" Komentarai

  1. Vaida rašo:

    Žuvis gavosi sultinga, bet per daug rūgšti. Šiaip visai skanu, bet antrą kartą nenorėčiau. :)

  2. jonas rašo:

    visai neblogai

Rašyti komentarą

Receptai
Apklausa
  • Ar reikalingas skaniausias.lt diskusijų forumas?

    Rezultatai

    Loading ... Loading ...
Paieška

Reklama



Lankytojai

 

Geriausi receptai