Švelnus abrikosinis „štrudelis“
200 g miltų
75 ml vandens
50 ml alyvų aliejaus
300 g grietinėlės pudingo
250 g maskarponės sūrio
150 g grietinės
75 g cukraus
2 kiaušinių
1 pakelio vanilinio cukraus
350 g konservuotų abrikosų
Druskos
Cukraus pudros pabarstyti
Receptas:
Iš miltų, 75 ml vandens, žiupsnelio druskos ir alyvų aliejaus išminkykite tešlą ir leiskite jai 30 min. pastovėti, po to iškočiokite. Dubenyje sumaišykite grietinėlės pudingą, maskarponės sūrį, grietinę, paprastą ir vanilinį cukrų, kiaušinius ir skiltelėmis pjaustytus abrikosus. Įdarą dėkite ant iškočiotos tešlos, susukite, užspauskite kraštelius ir pašaukite į 175 laipsnių karštumo orkaitę. Kepkite apie 40 min. Atvėsinkite, pabarstykite cukraus pudra.
Skanaus!