Vištienos sandvičiai
Ingredientai:
Višta, kepta, be kaulų, 0.5 vieneto
Balta duona, riekės, 2 vienetai
Salotos, lapai, 3 vienetai
Majonezas, 1 šaukštas
Pomidorai, 2 vienetai
Kiaulės kumpis, griežinėlis, pakepintas, 1 vienetas
Sviestas, 1 šaukštas
Ridikėliai, 2 vienetai
Agurkai, griežinėliai, 4 vienetai
Petražolės, šakelės, 2 vienetai
Gaminimas:
Pyrago riekelės aptepamos sviestu, ant vienos iš jų uždedama majonezu plonai apteptas salotų lapelis, ant jo – keletas griežinėlių pomidoro, o ant viršaus — truputį pakepinto kumpio griežinėlis.
Viščiuko puselė supjaustoma griežinėliais. Šie aptepami majonezu, uždedami ant kumpio ir uždengiami salotų lapeliu. Ant viršaus uždedama kita pyrago riekelė. Viskas persmeigiama specialiu pagaliuku, papuošiama ridikėliu ir agurkų griežinėliais, petražolėmis ir pomidorų skiltelėmis.