Receptai, patiekalai, kulinarija - Skaniausias.lt

Aguročiai su grybais

12345 (Neįvertintas)
Loading ... Loading ...

Ingredientai:
Agurotis, 600 gramų
Grybai, 150 gramų
Svogūnai, 2 vienetai
Kiaušiniai, 2 vienetai
Grietinė, 4 šaukštai
Sviestas, 3 šaukštai
Petražolės, truputį
Juodieji pipirai, malti, truputį
Druska, truputį

Gaminimas:
Nulupti aguročiai perpjaunami pusiau, išskobus dalį minkštimo su sėklomis apvirinami pasūdytame vandenyje. Išskobtas minkštimas be sėklų sukapojamas, sumaišomas su virtais supjaustytais grybais, petražolėmis ir svieste pakepintais svogūnais. Masė pasūdoma, įberiama pipirų, pakepinama. Aguročiai prikemšami tos masės ir troškinami, įpylus truputį karšto vandens ar sultinio. Troškinti aguročiai sudedami į pašildytą pusdubenį, užpilami tuo pačiu padažu, kuriame buvo troškinti, pagardintu supjaustytais virtais kiaušiniais ir grietine.


Rašyti komentarą

Receptai
Apklausa
  • Ar reikalingas skaniausias.lt diskusijų forumas?

    Rezultatai

    Loading ... Loading ...
Paieška

Reklama



Lankytojai

 

Geriausi receptai