Receptai, patiekalai, kulinarija - Skaniausias.lt

Armėniškai troškinta jautiena su aguročiais

12345 (Neįvertintas)
Loading ... Loading ...

Ingredientai:
Jautienos kumpis, 600 gramų
Agurotis, 600 gramų
Sviestas, lydytas, 50 gramų
Svogūnai, 100 gramų
Ryžiai, 200 gramų
Pomidorai, 350 gramų
Druska, pagal skonį

Gaminimas:
Supjaustome mėsą nedideliais 15- 20 g gabalėliais, o aguročius maždaug 1 cm storumo skridinėliais. Mėsą ir aguročius kepiname atskirai. Į indą, kuriame troškinamas maistas, sudedame pakepintus aguročius, ant jų – pakepintą mėsą ir ryžius, sumaišome su svogūnais, patroškintais riebaluose ir sutaisytais su raudonaisiais pipirais. Iš viršaus dedame maždaug 2 cm storumo žiedais supjaustytų pomidorų. Viską apipilame sultiniu ir troškiname, kol išsitroškina mėsa.


Rašyti komentarą

Receptai
Apklausa
  • Ar reikalingas skaniausias.lt diskusijų forumas?

    Rezultatai

    Loading ... Loading ...
Paieška

Reklama



Lankytojai

 

Geriausi receptai