Receptai, patiekalai, kulinarija - Skaniausias.lt

Avienos pilavas

12345 (Neįvertintas)
Loading ... Loading ...

Ingredientai:
Aviena, 500 gramų
Ryžiai, 1.5 stiklinės
Aliejus, 0.5 stiklinės
Pomidorų padažas, 1 šaukštas
Svogūnai, 3 vienetai
Česnakai, skiltelė, 1 vienetas
Razinos, 3 šaukštai
Migdolai, 2 šaukštai
Juodieji pipirai, pagal skonį
Druska, pagal skonį
Cukrus, truputį
Krapai, smulkinti, 1 šaukštas
Vanduo, truputį

Gaminimas:
Mėsa supjaustoma kubeliais ir apkepinama, po to sudedama česnakas, stambiai supjaustyti svogūnai, įpilama truputį vandens. Prieš baigiant mėsą troškinti, suberiami perplauti, nusausinti ryžiai. Kai tik ryžiai pasidaro birūs, sukrečiamas pomidorų padažas, sudedami prieskoniai, įpilama truputį verdančio vandens, puodas uždengiamas dangčiu ir pastatomas ant mažos ugnies (kartkartėmis įpilama po truputį karšto vandens). Ryžiai turi išlikti birūs. Į ištroškintą pilavą tuoj pat supilama nuplautos razinos, migdolai ir smulkiai supjaustyti žalumynai. Puodas su patiekalu gerai įvyniojamas ir pastatomas į šiltą vietą. Valgyti paduodamas karštas.


Rašyti komentarą

Receptai
Apklausa
  • Ar reikalingas skaniausias.lt diskusijų forumas?

    Rezultatai

    Loading ... Loading ...
Paieška

Reklama



Lankytojai

 

Geriausi receptai