Receptai, patiekalai, kulinarija - Skaniausias.lt

Bulgariškas avienos ragu

12345 (Neįvertintas)
Loading ... Loading ...

Ingredientai:
Aviena, 600 gramų
Svogūnai, 10 vienetų
Česnakai, skiltelė, 1 vienetas
Kiaušiniai, tryniai, 2 vienetai
Kvietiniai miltai, 2 šaukštai
Jogurtas, 1 stiklinė
Sviestas, 1 šaukštelis
Čili, 1 šaukštelis
Citrinų sultys, 20 gramų
Lauras, lapeliai, 2 vienetai
Juodieji pipirai, 6 vienetai
Petražolės, truputį
Krapai, truputį
Druska, pagal skonį
Juodieji pipirai, malti, truputį

Gaminimas:
Mėsa supjaustoma dideliais gabalais ir sudedama į verdantį vandenį (vanduo turi apsemti visą mėsą), kartu suberiami pipirai, sumetami lauro lapeliai. Verdama ant mažos ugnies. Netrukus sudedami svogūnai. Kai nuverda pusė vandens, sultinys perkošiamas. Truputyje atvėsusio sultinio išleidžiami miltai, supilamas jogurtas, viskas gerai išsukama ir užvirinama. Į užvirintą masę sudedama mėsa ir svogūnai. Puodą nukėlus nuo ugnies, troškinys truputį pravėsinamas. Prieš patiekiant, jis uždaromas su citrinos sultimis suplaktais tryniais ir sumaišomas su sviestu, sumaišytu su raudonaisiais pipirais ir druska. Petražolės ir krapai smulkiai supjaustomi ir užberiami ant troškinio. Troškinys patiekiamas karštas. Patiekalui tinka ir ėriuko mėsa.


Rašyti komentarą

Receptai
Apklausa
  • Ar reikalingas skaniausias.lt diskusijų forumas?

    Rezultatai

    Loading ... Loading ...
Paieška

Reklama



Lankytojai

 

Geriausi receptai