Receptai, patiekalai, kulinarija - Skaniausias.lt

Grybais įdaryti troškinti upėtakiai

12345 (Neįvertintas)
Loading ... Loading ...

Ingredientai:
Upėtakis, 1 kilogramas
Baravykai, džiovinti, 30 gramų
Sviestas, tirpintas, 2.5 šaukšto
Kvietiniai miltai, 3 šaukštai
Grietinė, 3 šaukštai
Morkos, 1 vienetas
Salierai, 1 vienetas
Petražolės, šakelė, 1 vienetas
Svogūnai, 2 vienetai
Druska, truputį

Gaminimas:
Pro pakaklę upėtakiai išvalomi, įtrinami druska, prikemšami įdaro ir užsiuvami. Tada apvoliojami miltais, apkepinami svieste, sudedami į troškintuvą ir su prieskoninėmis daržovėmis ištroškinami. Baigiant troškinti supilama grietinė.
Įdaras: išmirkyti baravykai apvirinami ir smulkiai supjaustomi. Pridedama svieste pakepintų svogūnų, išmaišoma.
Upėtakiai tiekiami (išėmus siūlus) pašildytame pusdubenyje, užpilti padažu, kuriame buvo troškinti. Atskirai galima tiekti virtų bulvių, makaronų arba žalių salotų.


Rašyti komentarą

Receptai
Apklausa
  • Ar reikalingas skaniausias.lt diskusijų forumas?

    Rezultatai

    Loading ... Loading ...
Paieška

Reklama



Lankytojai

 

Geriausi receptai