Receptai, patiekalai, kulinarija - Skaniausias.lt

Guliašas

12345 (Neįvertintas)
Loading ... Loading ...

Ingredientai:
Jautiena, 750 gramų
Bulvės, 1 kilogramas
Aliejus, 100 gramų
Svogūnai, 1 vienetas
Paprika, 250 gramų
Pomidorai, 250 gramų
Kvietiniai miltai, 1 šaukštas
Čili, 20 gramų
Mairūnas, 0.5 šaukštelio
Juodieji pipirai, malti, 0.5 šaukštelio
Druska, 0.5 šaukšto

Gaminimas:
Svogūnai smulkiai supjaustomi ir pakepinami aliejuje, kol pasidaro šviesiai auksinės spalvos. Keptuvę nukėlus nuo ugnies, svogūnai apibarstomi čili pipirais ir sumaišomi. Kartu sudedama gabaliukais supjaustyta mėsa ir prieskoniai, įpilama truputį vandens, ir nuolat maišant guliašas ištroškinamas. Kai skystis išgaruoja, vėl įpilama truputį vandens arba, jeigu norima, sauso vyno. Mėsai suminkštėjus, sudedamos kubeliais supjaustytos bulvės, juostelėmis supjaustyti pipirai, o po 10 min.— pomidorai. Viskas užpilama vandeniu ir verdama, kol mėsa ir daržovės visiškai suminkštėja.
Paduodamas guliašas turi būti ryškiai raudonas ir deginantis kaip ugnis.


Rašyti komentarą

Receptai
Apklausa
  • Ar reikalingas skaniausias.lt diskusijų forumas?

    Rezultatai

    Loading ... Loading ...
Paieška

Reklama



Lankytojai

 

Geriausi receptai