Receptai, patiekalai, kulinarija - Skaniausias.lt

Hamburgiškai troškinta žuvis

12345 (Neįvertintas)
Loading ... Loading ...

Ingredientai:
Žuvis, 600 gramų
Bulvės, virtos, 500 gramų
Žalumynai (įvairūs), truputį
Svogūnai, 1 vienetas
Prieskoniai, žuvies, truputį
Aliejus, 2 šaukštai
Kvietiniai miltai, 2 šaukštai
Druska, pagal skonį
Juodieji pipirai, pagal skonį

Gaminimas:
Žalumynai sriubai nuvalomi ir stambiai supjaustomi, sudedami į puodą kartu su kitais prieskoniais ir svogūnu, viskas užpilama trupučiu vandens ir verdama. Paruošiama žuvis: nuvaloma, supjaustoma gabalais ir sudedama į verdantį vandenį. Iš išvirusios žuvies kruopščiai išrenkami kaulai. Iš aliejaus ir miltų paruošiamas baltasis užpilas: jis truputį atskiedžiamas žuvies sultiniu, pasūdomas, papipirinamas. Virtos bulvės supjaustomos griežinėliais, ant jų sudedama žuvis, kuri apipilama paruoštu užpilu ir paliekama, kad jo prisitrauktų.


Rašyti komentarą

Receptai
Apklausa
  • Ar reikalingas skaniausias.lt diskusijų forumas?

    Rezultatai

    Loading ... Loading ...
Paieška

Reklama



Lankytojai

 

Geriausi receptai