Pekininių kopūstų šutinys
Raktažodžiai: daržovių receptai, kopūstų šutinys, mėsos patiekalai, pekino kopūstai, receptai, šutinys, Troškiniai
750 g pekininių kopūstų
400 g maltos mėsos
250 ml vandens
6 pomidorai
2 svogūnai
4 didelės bulvės
2 česnako skiltelės
50 g sviesto
2 šaukštai kečupo
arba kubelis sultinio
maltų pipirų
druskos
Receptas:
Keptuvėje pačirškinkite smulkintus svogūnus, sudėkite maltą mėsą, pakepkite, gardinkite druska, pipirais, česnakais, pilkite vandenį. Pekininius kopūstus, pomidorus ir bulves susmulkinkite, berkite į tą pačią keptuvę ir troškinkite. Galiausiai krėskite kečupą arbasutrumpinkite sultinio kubelį. Troškinį keletą minučių palaikykite ir tiekite su balta duona.
Skanaus!