Receptai, patiekalai, kulinarija - Skaniausias.lt

Vištiena su paprikomis ir pievagrybiais kiniškai

Raktažodžiai: , ,

12345 (Balsų: 1, Vidutiniškai: 5.00 iš 5)
Loading ... Loading ...

Ingredientai:
Vištienos filė, 400 gramų
Paprika, 2 vienetai
Pievagrybiai, 200 gramų
Česnakai, 5 skiltelės
Imbieras, tarkuotas, 1 šaukštas
Sultinys, vištienos, 1 stiklinė
Krakmolas, kukurūzų, 2 šaukštai
Cukrus, 2 šaukštai
Sojos padažas, šviesus, 2 šaukštai
Sojos padažas, tamsus, 2 šaukštai
Austrių padažas, 2 šaukštai
Aliejus, kepimui, 4 šaukštai

Gaminimas:
Vištieną smulkiai supjaustome, maždaug 2 cm ilgio ir 1 cm storumo gabalėliais (pailgais). Supjaustytą vištieną sudedame į indą, užberiame 2 šaukštus cukraus, 2 šaukštus kukurūzų krakmolo ir užpilame 2 šaukštus šviesaus sojos padažo. Gerai išmaišome ir paliekame marinuotis 10-15 min.

Česnaką ir imbierą smulkiai sukapojame, paprikas supjaustome ilgais šiaudeliais, pievagrybius riekutėmis.

Į keptuvę įpilame aliejų ir kaitiname ant didelės ugnies. Kai aliejus įkaista, beriame česnaką ir imbierą. Maišydami daržoves kepiname apie 10-15 sekundžių. Tada sumetame vištienos gabalėlius, maišydami kepame, kol vištiena pasidaro balta iš visų pusių. Tuomet į keptuvę įmetame paprikas ir pievagrybius, maišydami kepiname apie 5 min. Vėliau įpilame vištienos sultinį, austrių ir tamsų sojos padažus. Maišydami troškiname dar kelias minutes, kol padažas sutirštės.

Valgome su virtais ryžiais.

Skanaus!


Rašyti komentarą

Receptai
Apklausa
  • Ar reikalingas skaniausias.lt diskusijų forumas?

    Rezultatai

    Loading ... Loading ...
Paieška

Reklama



Lankytojai

 

Geriausi receptai