Žuvų ir ananasų troškinys
Raktažodžiai: daržovių receptai, patiekalų receptai, receptai, Troškiniai, troškinių receptai, vaisių receptai, žuvies patiekalai, žuvų filė
600 g žuvų filė
poras
250 ml grietinėlės
3-4 griežinėliai konservuotų ananasų
šaukštas miltų
2-3 šaukštai aliejaus
2 šaukštai sojų padažo
2 pomidorai
žuvų prieskonių žalumynų
maltų pipirų
druskos
Receptas:
Žuvis supjaustykite gabalėliais, apvoliokite miltuose ir iškepkite. Kepsnelius padėkite šiltai. Apkepinkite poro gabalėlius, sudėkite pjaustytus pomidorus, žuvis, kubeliais sukapotus ananasus, užpilkite grietinėlės ir sojų padažo mišiniu, pabarstykite prieskoniais. Troškinkite 10-15 minučių. Patiekalą puoškite žalumynais ir tiekite su ryžiais.
Skanaus