Aštrūs varške įdaryti kepti obuoliai
Ingredientai:
Obuoliai, 4 vienetai
Varškė, 100 gramų
Kiaušiniai, 1 vienetas
Česnakai, skiltelės, 2 vienetai
Svogūnai, 0.5 vieneto
Druska, truputį
Krapai, pagal skonį
Gaminimas:
Obuolius nuplaukite, nupjaukite jų viršūnėles ir išimkite sėklalizdžius. Įdarui skirtą varškę pertrinkite per tinklelį, įmuškite kiaušinį, suberkite kubeliais supjaustytą svogūno puselę, susmulkintas česnako skilteles, paskaninkite druska bei krapais ir gerai išmaišykite.
Šio varškės įdaro pridėkite į obuolius. Juos sudėkite į skardelę, įpilkite 1 stiklinę vandens ir kepkite 200° C temperatūros orkaitėje. Prieš patiekdami papuoškite žalių krapų šakelėmis.