Receptai, patiekalai, kulinarija - Skaniausias.lt

Burgundiškos pupelės

Raktažodžiai: ,

12345 (Neįvertintas)
Loading ... Loading ...

Ingredientai:
Šparaginės pupelės, 750 gramų
Morkos, 250 gramų
Svogūnai, 2 vienetai
Raudonas vynas, 100 mililitrų
Kiaulienos lašiniai, rūkyti, 125 gramai
Žalumynai (įvairūs), truputį
Druska, pagal skonį
Juodieji pipirai, pagal skonį

Gaminimas:
Nuvalytos pupelių ankštys sulaužomos į dvi ar tris dalis, užpilamos trupučiu vandens ir ištroškinamos. Po to į jas supilamas raudonasis vynas, sudedamos atskirai išvirtos ir skridinėliais supjaustytos morkos. Įberiama druskos bei pipirų ir ištroškinama. Suberiami prieskoniniai žalumynai. Lašiniukai supjaustomi kubeliais, truputį keptuvėje paspirginami, po to į juos supilami žiedais supjaustyti svogūnai, kurie taip pat pakepinami. Pupelės ir morkos supilamos į lėkštę, ant viršaus sukrečiami paspirginti lašiniukai ir svogūnai. Prie šio patiekalo galima paduoti keptos mėsos arba bifšteksą.


Rašyti komentarą

Receptai
Apklausa
  • Ar reikalingas skaniausias.lt diskusijų forumas?

    Rezultatai

    Loading ... Loading ...
Paieška

Reklama



Lankytojai

 

Geriausi receptai