Receptai, patiekalai, kulinarija - Skaniausias.lt

Varškės ir duonos blynai

Raktažodžiai: , ,

12345 (Neįvertintas)
Loading ... Loading ...

Ingredientai:
Juoda duona, 0.5 kilogramo
Varškė, 300 gramų
Kiaušiniai, 4 vienetai
Kvietiniai miltai, 2 šaukštai
Aliejus, 200 gramų
Mėta, truputį
Cukrus, pagal skonį
Druska, pagal skonį
Grietinė, 1 šaukštas
Vanduo, truputį

Gaminimas:
Įdaras: į varškę įmušti porą kiaušinių, pridėti supjaustytų mėtų, truputį druskos ir viską gerai išmaišyti.
Duonos kepalą perpjauti išilgai, nupjauti plutą, iš vidaus išgramdyti minkštimą. Į susidariusią ertmę pridėti varškės įdaro. Paruoštą duoną supjaustyti piršto storumo riekutėmis, abi puses pavilgyti tešloje, paruoštoje iš 2 kiaušinių, miltų, vandens ir grietinės. Kepti karštuose riebaluose iš abiejų pusių iki gražios rusvos spalvos. Blynus, pabarsčius cukrumi, paduoti prie kavos ar arbatos, arba, užpilus tirpintu sviestu, valgyti kaip antrą patiekalą.


Rašyti komentarą

Receptai
Apklausa
  • Ar reikalingas skaniausias.lt diskusijų forumas?

    Rezultatai

    Loading ... Loading ...
Paieška

Reklama



Lankytojai

 

Geriausi receptai