Receptai, patiekalai, kulinarija - Skaniausias.lt

Virti karosai

Raktažodžiai: , ,

12345 (Neįvertintas)
Loading ... Loading ...

Ingredientai:
Karosai, 1 kilogramas
Svogūnai, 1 vienetas
Petražolės, 1 vienetas
Salierai, 1 vienetas
Porai, 1 vienetas
Kvapieji pipirai, 4 vienetai
Lauras, lapelis, 1 vienetas
Druska, truputį
Mairūnas, truputį

Gaminimas:
Padažui papildomai reikės: šaukštelis sviesto, šaukštas grietinės, 5 maži marinuoti agurkėliai, šaukštelis miltų.

Išvalyta supjaustyta žuvis pasūdoma, sudedama į prieskoninių daržovių bei prieskonių sultinį ir verdama pusę valandos. Tiekiama pašildytame pusdubenyje. Atskirai tiekiamas padažas, pagamintas iš sultinio, kuriame karosas virė, pridėjus svieste pakepintų miltų, grietinės ir supjaustytų agurkėlių.


Rašyti komentarą

Receptai
Apklausa
  • Ar reikalingas skaniausias.lt diskusijų forumas?

    Rezultatai

    Loading ... Loading ...
Paieška

Reklama



Lankytojai

 

Geriausi receptai